Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Teknoman 2024 yılında da lider

Bursa Teknoman E TİCARET ELEKTRONİK MARKET başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.  2024 yılında da en çok tıklaman, en çok sipariş verilen...

Teknoman 2024 yılında da lider

Bursa Teknoman E TİCARET ELEKTRONİK MARKET başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. 

2024 yılında da en çok tıklaman, en çok sipariş verilen ve çok satış yapan mağaza oluyor. Anlaşmalı olduğu perakande satış yerinden ayrılarak tek başına depodan toptan ve perakende satış yapan Bursa Teknoman sunmuş olduğu kalite, güven, uygun fiyat ve satış sonrası destek ile ön planda. 

Trednyol, Trednyol Dolap, Marketplace, Letgo, Sahibinden gibi sitelerden sonra kendi İnternet Satış mağazası olan "shopier.com//bursateknoman" ı da açmıştır. Ve kurumsal üyelik sonrası tüm cihazlarda taksit seçeneği eklenmiştir. Ayrıca Bursa içi kapıda ödeme seçeneğide gelmiştir.

Teknoman 2024 yılında da lider

BURSA TEKNOMAN E TİCARET ELEKTRONİK MARKET sahibi olan Hilmi Bey bizlere şunları söyledi. "Her geçen yıl hedefimizi daha da büyütüyoruz. Bu yolda tek başına ilerlemeyi seçtikten sonra E Ticaret mağaza sayımızı ve ürün çeşitlerimizi arttırdık. Double Teyp, Multimedya, Amfi, Hoparlör, Midrange, Oem Multimedya cihazlar, bilgisayar satış ve elektronik malzemeler yanı sıra birde ev, işyeri,bahçe, iç ve dış mekan kamera satış ve montaj işlerimizede başladık. 

Teknoman 2024 yılında da lider

Türkiye geneli ortalama yüzde 98.7 olumlu yorum bulunuyor. Bizi tercih eden 6890 kayıtlı satış yaptığımız müşterilerimize ve sosyal medyadan takip eden 30 bine yakın takipçilerimize çok teşekkür ediyoruz. Sizinde dediğiniz gibi bizi farklı yapan daha iyi kaliteyi daha uygun fiyata vermemiz. Ve tabiki sattığımız ürünün garantisini onaylayıp arkasında durmamız. Bu arada Bursa içi ve çevresine dağıtım yapan 3 aracımız mevcut. Bizden cihaz almak bir tıklama kadar yakın. Yani çevre illere de ulaşıyoruz. 

Son olarak müşterilerimize "bakın, sorun, araştırın en son bizden fiyat alın" diyoruz. Bizim yüksek kalite, bol çeşit ve düşük fiyat ile liderliği bırakmaya niyetimiz yok. Oto Haber olarak sizde bizi seçtiğiniz için sizede çok teşekkür ediyorum. "

2 yorum

  1. Çok güvenilir çok kalite bir firma herkese tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kaliteli ürünler hızlı kargo süper paketleme ve ilgi alaka müthiş Trakya’dan selamlar 10/10

    YanıtlaSil