Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Kalitenin sahibi yine TEKNOMAN

Bursa Teknoman , elektronik, oto ses ve görüntü sistemlerinde yüksek kalite ödülü sahibi oldu.  Bursa'nın lider elektronik tedarikçisi ...

Kalitenin sahibi yine Teknoman

Bursa Teknoman, elektronik, oto ses ve görüntü sistemlerinde yüksek kalite ödülü sahibi oldu. 

Bursa'nın lider elektronik tedarikçisi olan Bursa Teknoman, sunduğu kalite ve uygun fiyat ile ön planda. Uzun yıllardır hizmet veren Bursa Teknoman, oto elektronik, ses ve görüntü sistemleri yanı sıra ev ve iş yeri güvenlik kameraları, akıllı saatler,oyun konsolları, ev sinema ve hoparlör sistemleride bünyesinde bulunduruyor. Anlaşmalı montaj ve perakande satış noktası Vatan Mahallesi 'nde bulunan Kingbass Oto Müzik Sistemleri. 

Binlerce olumlu yorumu bulunan Teknoman sahibi Hilmi Bey şunları söyledi. "Bursa da uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Yüksek kaliteyi toptan fiyatına çok yakın veriyoruz. Biz kaliteyi uygun fiyata vermeye devam edeceğiz. Müşterilerimizin bizi tercih etmesinin nedenleri sattığımız cihazın arkasında durmamız. Garanti kağıdına imza atıp kaşe basan nadir mağazalardanız. Diğer neden ise piyasa araştırması yapıp yüksek kaliteli markalı cihazlarımızı uygun fiyata vermemiz. Son iki senedir Türkiye geneli kargo ile satışımız mevcut. Ayrıca yüksek puanlı Trednyol, Trednyol Dolap, Gardrops, Facebook Marketplace gibi mağazalarımız da mevcut."

Sipariş vermek isteyen yada konum isteyenler 05510397353 WhatsApp kurumsal iş hattımıza mesaj atabilir. 

Kalitenin sahibi yine Teknoman



Hiç yorum yok