Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Kia Yetkili Servis Levent'te

Otomotiv sektörünün önemli markalarından biri olan KIA, 2023 modelleriyle görücüye çıkıyor. Değişen yüzleri ve özellikleriyle on modeliyle s...

Kia Yetkili Servis Levent'te
Otomotiv sektörünün önemli markalarından biri olan KIA, 2023 modelleriyle görücüye çıkıyor. Değişen yüzleri ve özellikleriyle on modeliyle satışa sunuluyor. Özellikle hibrit ve elektrikli modelleriyle adından söz ettireceğe benziyor.
 
 Yeni modelleri tanımak, test sürüşü yapmak istiyorsanız kia yetkili servisi olan Baykaralar Otomotiv'in İstanbul Levent'teki adresini ziyaret edebilirsiniz. Yeni modelleri görmenin yanı sıra mevcut KIA aracınız için kia servis kampanyaları hizmetinden de yararlanabilirsiniz.
 
 2023 KIA Modelleri
 
 KIA'da her ihtiyaca yanıt verecek geniş bir araç portföyü bulunuyor. Benzinli, dizel, hibrit ve elektrikli seçenekleriyle, orta ve üst segment modelleriyle sizlere bol alternatif sunuyor. Ayrıca ticari modeliyle de iş yükünüzün hafiflemesinde yardımcı oluyor.
 
 Picanto
 
 Sadece KIA ailesinin değil, otomotiv dünyasının da en küçük modellerindendir. Bununla birlikte hem az yakması hem de atikliği avantaj olarak öne çıkıyor. Bu sevimli aracın 1.0L DPI ve 1.2L MPI olmak üzere iki modeli bulunuyor. Benzinli olan bu aracın 1.0L DPI (998 cc silindir hacmi) modeli şehir içinde 5,3 (L/100 km), şehir dışında 4,3, ortalama olarak da 4,7 litre yakıt yakıyor. 1.2L MPI modeli ise modeli şehir içinde 5,6 (L/100 km), şehir dışında 4,5, ortalama olarak da 4,9 litre yakıt yakıyor.
 
 Araç, keskin olmayan yumuşak hatlara sahiptir. Panoramik geniş ön bölüm ile yolu rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. Hidrolik direksiyon ve yumuşak vites geçişleriyle konforlu bir sürüş sağlıyorsunuz. Ön konsolda bardak tutucular, 4,2 inç supervision gösterge ekranı, 8 inc dokunmatik multimedya eğlence sistemi, 15 inç alaşımlı jantlar, 255 litre bagaj hacmi araçta öne çıkan özelliklerdir.
 
 Rio
 
 A ve B segmenti arasında gidip gelen bir modeldir. Bununla birlikte özellikleriyle lüks segmenti aratmıyor. Aracın 1.2L DPI, 1.4L DPI ve 1.0 TGDI modelleri bulunuyor. 1.4L DPI modeli otomatik, diğer modelleri manüel vites özelliklidir. Bu modeller benzinli olarak üretiliyor.
 
 Rio, ergonomik tasarımı ve sunduğu özellikleriyle eğlenceli ve konforlu bir sürüş sağlıyor. 8 inç dokunmatik mültimedya eğlence sistemi, projeksiyon tipi halojen ön farlar, otomatik klima, ısıtmalı direksiyon simidi, ön-arka park sensoru, sunroof, LED arka stop lambaları, otomatik yanan farlar aracın özellikleri olarak öne çıkıyor.
 
 Stonic
 
 SUV modeli olarak öne çıkıyor. 2018 Reddot ve IF tasarım ödüllerinin sahibidir. 1.0L; 1.2L ve 1.4L modelleri bulunuyor. 1.2L 84 PS modeli manüel vites, diğer modeller otomatiktir. Bu modelde de sadece benzin seçeneği bulunuyor.
 
 Bu modelin; cool, business, elegance, elegance konfor ve prestige versiyonları bulunuyor. Versiyona göre donanımı opsiyonel veya standart olarak sunuluyor.
 
 - Lastik bakımı kiti,
 - LED gündüz farları,
 - Otomatik yanan farlar,
 - Projeksiyon tipi ön sis farları,
 - Arka sis farları,
 - Ön-arka park sensoru,
 - 8" dokunmatik ekranlı multimedya eğlence sistemi
 - Apple carplay desteği,
 - Geri görüş kamerası standart olarak sunuluyor.
 
 Cerato
 
 KIA ailesinin lokomotif modellerinden biridir. Üstün sürüş ve sağladığı konforla her türlü yolculuğu eğlenceli ve keyifli hale getiriyor. Sağladığı 128/6.300 (ps/rpm) maksimum güçle spor araç keyfini yaşatıyor. Yeni Cerato 1.6L 128 PS benzinli otomatik tek seçeneğiyle satışa sunuluyor. Aracın elegance ve prestige olarak iki versiyonu bulunuyor.
 
 Altı ileri otomatik vitese sahip araç şehir içinde 9,8, şehir dışında 5,9 litre benzin yakıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, sürüş modu seçimi, otomatik klima, direksiyondan kumandalı vites kulakçıkları, ısıtmalı ön ve arka koltuklar prestige seçeneğinde sunuluyor.
 
 Ceed
 
 KIA ailesinin asi çocuğu Ceed; Hatcback (HB), StationWagon (SW) ve XCeed olarak üç farklı modelle sunuluyor.
 
 CeedHB; 1.0L 120 PS DCT, 1.5L 160 PS DCT, 1.6 L 136 PS DCT seçenekleri bulunuyor. Üç model de otomatik ve cool donanım özelliğiyle satılıyor. 1.0L modeli mild hybrid (benzin), 1.5 L benzinli, 1.6L mild hybrid (dizel) yakıtlıdır.
 ISG ( Start & Stop ) sistemi, sürüş modu seçimi, elektrikli park freni standart olarak sunuluyor.
 
 CeedSW; 512 L geniş bagaj hacmiyle kalabalık ailelerin, piknikçilerin en büyük yardımcısıdır. 1.5L 160 PS DCT otomatik, benzinli; 1.5L 160 PS DCT otomatik mild hybrid (benzinli); 1.6 L 136 PS DCT otomatik, mild hybrid (dizel) seçenekleri bulunuyor. Bütün modelleri prestige donanım özellikli olarak satılıyor.
 
 Araç geniş ve uzun olmasına rağmen ergonomik, konforlu ve güvenli yapısıyla mükemmel yol tutuşu, güvenli ve konforlu yol tutuşu sergiliyor. Standart olarak sunulan deri ve kumaş kombinasyonlu koltuklarla yorgunluk hissetmiyorsunuz.
 
 XCeed; Spor görünümüyle hem SUV hem de lüks araç keyfini birlikte yaşıyorsunuz. Araçta uygulanan yumuşak ve keskin dokunuşlar araca farklı bir hava katıyor. Ergonomik koltuklar, panoramik ön yüz ve tavan ile hayalini kurduğunuz sürüş keyfini yaşıyorsunuz.
 
 Niro 
 
 Geleceği günümüzde yaşamanızı hissettiren bir görünüm ve sürüşe sahiptir. Özellikle "ikonik kaplan burnu" ön tasarımıyla trafikte bütün gözleri üzerinizde hissedeceksiniz. Araç, bütün konforunuz ve güvenliğiniz düşünülerek tasarlanmış. Hibrid ve elektrikli (EV) modelleri bulunuyor.
 
 Niro Hibrid; Araç 1.6L GDI elektrikli motora sahiptir. Böylece 141 maksimum güç ve 265 maksimum tork elde ediyorsunuz.
 
 NiroEV; 64.8 batarya kapasitesine sahiptir. Tam şarj edilmiş bataryayla 460 km yol alabiliyorsunuz.
 
 Sportage
 
 Yüksek görünümlü, heybetli ve keskin gözlere sahip bu SUV modeli güvenlik ve konforu ön planda tutunlar için tasarlandı. 591L bagaj hacmiyle uzun yolculukları ve tatilleri kolay hale getiriyor. Ön çarpışma engelleme asistanı, kör nokta çarpışma engelleme yardımcısı, arka park çarpışma önleme yardımcısı güvenliğiyle sizi ve yolcularınızın güvenliğini maksimum koruyor.
 
 Sorento
 
 Sportage modelini heybetli bulanlar, bu modelde hayranlıklarını gizleyemeyecekler. 6 ileri otomatik, arazi modu ve sürüş seçimi modlarıyla araba sürmeyi keyifli hale getiriyor.
 
 EV6
 
 KIA ailesinin elektrikli yeni modelidir. Keskin, ikonik ve sıra dışı çizgilere sahiptir. Sadece 18 dakikada %80'e kadar şarj edebiliyorsunuz. Akıllı park asistanı, akıllı ön aydınlatma sistemi ve güvenlik paketleriyle geleceği ayaklarınıza getiriyor.
 
 Bongo
 
 KIA'nın ticari modelidir. 2.5L CRDI motor-şanzımana sahiptir. Sağladığı 130 / 3.600 maksimum güç, 255 / 1.250- 3.500 maksimum torkla azami 3240 kilogram kapasiteye sahiptir.
 
 KIA SATIŞ HİZMETİ
 
 KIA modellerini daha yakından tanımak, detaylı bilgi almak istiyorsanız İstanbul Levent'teki kia yetkili servisi Baykaralar Otomotiv'i ziyaret edebilirsiniz. Geniş ve nezih bir ortamda, güler yüzlü ve profesyonel ekip size beklentinizi karşılayan model seçiminizde yardımcı olacaktır.
 
 Baykaralar Otomotiv satış ve satış sonrası hizmetiyle sorunsuz bir araç alımı ve sürüşü yapmanızı sağlıyor. Ayrıca satış ve kia servis kampanyaları ile ekonominizi de düşünmüş oluyor.
 
 KIA Servis Hizmeti
 
 Baykaralar Otomotiv satış sonrası periyodik bakım ve kia tamir hizmetleri ile de yanınızdadır. Sıfır aracınızın bakım periyotlarını, olası hasar ve arızaları için randevu alıp, güvenli sürüşlere devam edersiniz.
 
 Trafikte güvenli sürüş sergileyebilmeniz için aracınızın periyodik bakımını ihmal etmemeniz gerekiyor. Yıllık bakımları, yağ ve parça değişimini sorunsuz ve güvenilir şekilde değiştirmeniz önemlidir. Bu konuda Baykaralar Otomotiv Levent sizlere profesyonel ve kaliteli hizmet sunuyor.
 
 Levent şubesine gelerek periyodik bakımın yanı sıra kia tamir hizmetleri alabilirsiniz. Alanında uzman ve profesyonel servis ekibi sorunu kısa sürede tespit edip, güvenli şekilde çözümünü sağlayacaktır. Gerekirse orijinal parçalar kullanarak, aracınızı ilk günkü hale getireceklerdir.
 
 KIA Servis Kampanyaları
 
 KIA marka aracınız hangi model olursa olsun kia servis kampanyaları hizmetinden yararlanabilirsiniz. Aracınızın bakıma veya tamire ihtiyacı varsa bunun için tek yapmanız gereken Baykaralar Otomotiv Levent bayisiyle iletişime geçmenizdir.
 
 2023 yılında da KIA resmi olarak her model için avantajlı bakım paketi, periyodik bakım kia expres servis hizmeti sunuyor. Her bayinin fiyatlar üzerinde değişiklik yapma olanağı bulunuyor. Baykaralar Otomotiv'e gelerek avantajlı fiyatlarla aracınızın periyodik bakımını yaptırabilirsiniz.
 
 Ekspres Servis Hizmeti
 
 Aracınızın bakım ve kontrol işlemleri bir saati aşmıyorsa kia expres servis hizmeti alabiliyorsunuz. Bunun için randevu almanız gerekmiyor. Sadece servise talebinizi bildirmeniz yeterlidir.

Hiç yorum yok