Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

2013’te Volkswagen sahibi olmak çok daha kolay

Volkswagen Doğuş Finans (vdf) çatısı altında hizmet veren Volkswagen Finans’ın, 2013’te sunduğu cazip faiz oranlarıyla bir Volkswagen sahibi...

Volkswagen Doğuş Finans (vdf) çatısı altında hizmet veren Volkswagen Finans’ın, 2013’te sunduğu cazip faiz oranlarıyla bir Volkswagen sahibi olmak artık daha kolay. 

Yeni faiz kampanyasında Volkswagen Binek ve Ticari araçlar için krediler, yüzde 0,75’e varan cazip faiz oranlarıyla sunuluyor.

Volkswagen marka binek ve ticari araçlar için 6 ile 60 ay vade seçeneğinde kredi faiz oranları 0,85 olarak hesaplanırken, kampanya kapsamında krediye vdf sigorta ürünlerinden ikisinin eklenmesi durumunda faiz oranı 0,75’e kadar geriliyor. Böylelikle araç sahipleri, kredi ile birlikte uzatılmış garanti, markalı kasko, kredi koruma sigortası gibi sigorta ürünleri ile araçlarını da güvence altına alabiliyor.

Volkswagen Doğuş Tüketici Finansmanı A.Ş. (vdf), Volkswagen Financial Services A.G.’nin uluslararası bilgi donanımı ve Doğuş Grubu’nun otomotiv ve finans sektörlerindeki deneyimlerinin birleşimi ile kurulmuş, müşterilerine yeni ve farklı finansal seçenekler sunan bir tüketici finansman şirketidir. Volkswagen Grubu marka araç sahibi olmak isteyen müşterilere finansman desteği sağlayan vdf, sunduğu otomotiv finansmanı, sigorta hizmetleri, servis hizmetleri, faktoring hizmetleri ve ikinci el araç kredi imkânıyla otomotivin yaşam döngüsündeki her halkada yer alarak sektöründe fark yaratmaktadır.

Hiç yorum yok